Amsterdams boeket

Het Amsterdamse boeket is dè trend van het moment. Het boeket wordt op verschillende hoogtes gebonden en bestaat uit veel soorten bloemen in bonte kleuren. Amsterdamse boeket wordt al bezorgd voor € 4,99 in de regio Amersfoort. Vandaag voor 14.00 uur best
product-banner
€17,50
Incl. btw

Amsterdams boeket

Een Amsterdams boeket bestaat uit allemaal verschillende soorten bloemen in bonte kleuren en is gebonden op verschillende hoogtes. Een Amsterdams boeket bevat veel verschillende soorten bloemen en hierdoor krijg je een zeer vrolijk boeket, wat op dit moment heel erg in is. Het boeket kan in samenstelling verschillen qua bloemen, dit hangt af van de verkrijgbaarheid. 

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u het Amsterdamse boeket vandaag 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Amsterdamse boeket door een eigen team van bezorgers met onze nieuwe bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van € 4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van € 6,99.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »