Boeket anthurium Roze

Boeket anthurium Roze wordt al bezorgd voor €4,99 in de regio Amersfoort. Vandaag voor 14:00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd!
product-banner
€14,99
Incl. btw

Boeket Anthurium roze

Boeket anthurium roze bestaat uit mooie roze grootbloemige rozen, anthuriums, veronica en grootbloemige anjers. Het boeket wordt verder aangevuld met diverse luxe bladmaterialen, zodat het een mooi gemengd modern boeket wordt. Boeket anthurium roze is een prachtig modern boeket wat gegeven kan worden voor elke gelegenheid. Wilt u een mooie passende vaas bij Boeket rood bestellen, dan kunt u dit aanvinken bij de opties.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Boeket Anthurium roze vandaag 14:00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Boeket Anthurium roze door een eigen team van bezorgers met onze nieuwe bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14:00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »