Boeket in tas bont

Dit boeket wordt in een prachtige geschenkverpakking bezorgd! Boeket in tas Bont wordt al bezorgd voor €4,99 in de regio Amersfoort. Vandaag voor 14:00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd!
product-banner
€17,50
Incl. btw

Boeket in tas bont.

Boeket in tas bont is een prachtig royaal tonend boeket. De verpakking zal de ontvanger zeker verwonderen. In het boeket tas bont zitten allerlei verschillende bloemen in verschillende kleuren en wordt verder aangevuld met diverse bladmaterialen, zodat het een prachtig gemengd boeket wordt. Bonte boeketten zijn helemaal trendy op dit moment. Wilt u echt indruk maken, dan zal dat met dit boeket zeker lukken.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Boeket in tas bont vandaag voor 14:00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Boeket in tas bont door een eigen team van bezorgers met onze nieuwe bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14:00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »