Boeket pastel

Boeket pastel wordt al bezorgd voor €4,99 in de regio Amersfoort. Vandaag voor 14.00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd!
product-banner
€24,99
Incl. btw

Boeket pastel

Boeket pastel bestaat uit prachtige avalanche rozen, lysianthus, gerbera's, en veronica. Het boeket wordt verder aangevuld met diverse bladmaterialen, zodat het een mooi gemengd boeket wordt. Boeket pastel is een prachtig boeket wat gegeven kan worden voor elke gelegenheid. Wilt u een mooie passende vaas bij Boeket pastel bestellen, dan kunt u dit aanvinken bij de opties.

Boeket pastel kunt u dezelfde dag voor 14.00 uur bestellen en dan wordt deze vandaag nog in onze eigen regio bezorgd. Wilt u Boeket pastel laten bezorgen in een plaats buiten onze regio, dan geldt voor 14.00 uur besteld is de volgende dag bezorgd.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Boeket pastel vandaag 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Boeket pastel door een eigen team van bezorgers met onze nieuwe bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsten eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »