Boeket pioenrozen

Boeket pioenrozen wordt al bezorgd vanaf €4,99 in heel Nederland. Vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag nog bezorgd.
product-banner
€14,99
Incl. btw

Boeket pioenrozen.

Boeket pioenrozen bestaat uit prachtige mooie pioenrozen. Het boeket pioenrozen wordt verder aangevuld met diverse bladmaterialen, zodat het een mooi gemengd boeket wordt. Het boeket pioenrozen is een prachtig boeket voor echte liefhebbers van pioenrozen. Wilt u een mooie passende vaas bij het boeket pioenrozen bestellen, dan kunt u dit aanvinken bij de opties.

Boeket pioenrozen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Boeket Pioenrozen vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Boeket Pioenrozen door een eigen team van bezorgers met onze eigen bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsten eigen regio? Zie bezorgen.

Boeket pioenrozen bezorgen buiten de regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »