Hortensia wit in mand

Deze mooie Hortensia wit in mand is een fleurige zeer populaire plant. De Hortensia wit in mand kan binnen, maar ook buiten op een terras of een balkon gezet worden! Hortensia blauw in mand wordt al bezorgd vanaf €4,99 in heel Nederland. Vandaag voor...
product-banner
€14,99
Incl. btw

Hortensia in mand

Deze mooie Hortensia in mand is een fleurige zeer populaire plant. De Hortensia in mand kan binnen, maar ook buiten op een terras of een balkon gezet worden!

Deze mooie Hortensia in mand is een prachtige plant en staat in een neutrale rieten mand en is een cadeau wat bij velen in de smaak valt! De hortensia in mand kan ook eerst binnen neergezet worden en later in de tuin. De hortensia kan ook lna de bloei in de tuin geplaatst worden, zodat deze volgend jaar weer terugkomt.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Hortensia wit in mand vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Hortensia wit in mand door een eigen team van bezorgers met onze nieuwe bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsten eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »