Onderbord met amaryllisbol

Dit moderne opgemaakte onderbord met een mooie amaryllisbol, waar prachtige bloemen uitkomen, 45 cm bij 16 cm en kunnen wij dezelfde dag nog bezorgen als u voor 14.00 u besteld.
product-banner
€17,99
Incl. btw

Kerststuk 'onderbord met amaryllisbol'

Dit leuke kerststuk onderbord met amaryllisbol, is een geweldig cadeau om te geven en om te krijgen. Het staat prachtig op uw kersttafel, maar ook in de hal of op een lage kast. De amaryllis wordt een prachtige bloem en kan zo op dit bord leven. Een houten waxinelichthouder, maakt dat u een gezellig iets in huis haalt. Alles is gedecoreerd met natuurlijke kleuren en materialen en accessoires. Ook na de kerst heeft u nog een blad artikel om zelf sfeervol in te richten. Let op! Wilt u dit kerststuk buiten onze eigen regio laten bezorgen, zie dan hieronder bij bezorgen buiten de regio. 

Kerststuk bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u dit onderbord met amaryllisbol vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt kerststuk in frame door een eigen team van bezorgers bezorgd. Wij bezorgen onderbord met amaryllisbol in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99. 

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Kerststuk bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van kerststukken buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van kerststukken buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van kerststukken buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99. Let op dit kerststuk kan alleen in onze eigen regio worden bezorgd. Wilt u dit kerststuk buiten onze eigen regio laten bezorgen, dan sturen wij de bestelling door naar een andere bloemist. De bloemist ter plaatse zal proberen een zo gelijk mogelijk kerststuk te maken.  

Kerststuk bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het kerststuk bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen. Mocht u grotere aantallen willen bestellen dan overleggen we graag met u.

Meer informatie over bezorgen van bloemen en planten? Zie bezorgen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »