Tulpenboeket roze met hartje

Tulpenboeket roze met hartje wordt al bezorgd vanaf €4,99 in heel Nederland. Vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag nog bezorgd. (Ook op Valentijnsdag en Moederdag).
product-banner
€12,50
Incl. btw

Tulpenboeket roze met hartje.

Tulpenboeket roze met hartje bestaat uit mooie roze tulpen en een lief hartje erin verwerkt. Het boeket wordt verder aangevuld met diverse bladmaterialen, zodat het een mooi gemengd boeket wordt. Tulpenboeket roze met hartje is een vrolijk gemengd boeket, wat altijd in de smaak valt. Wilt u een mooie passende vaas bij tulpenboeket roze bestellen, dan kunt u dit aanvinken bij de opties.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Tulpenboeket roze met hartje vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Tulpenboeket roze met hartje door een eigen team van bezorgers met onze nieuwe bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »