Winters kerststuk op dienblad

Dit prachtige winters kerststuk op dienblad is een prachtig groot kerststuk met verlichting erin verwerkt! Een echte eye catcher dus!
product-banner
€49,99
Incl. btw

Winters kerststuk op dienblad

Dit prachtige kerststuk op dienblad wordt handgemaakt door onze professionele bloemisten. Het
kerststuk is gestoken op een rond witte houten dienblad. Het stuk is gemaakt op een seringentak met diverse soorten kerstgroen, platmos, skimmia's, hyacintbollen, een prachtige amaryllisbol, diverse kerstaccessoires en kleine lichtjes om het kerststuk extra opvallend te maken.
Winters kerststuk op dienblad is een cadeau wat bij iedereen in de smaak zal vallen! Let op! Wilt u dit kerststuk buiten onze eigen regio laten bezorgen, zie dan hieronder bij bezorgen buiten de regio. 

Kerststuk bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u winters kerststuk op dienblad vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt de winters kerststuk op dienblad door een eigen team van bezorgers bezorgd. Wij bezorgen winters kerststuk op dienblad in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsten eigen regio? Zie bezorgen.

Kerststuk bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van kerststukken buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van kerststukken buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van kerststukken buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99.

Kerststuk bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het kerststuk bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »