Amsterdams boeket

Het Amsterdamse boeket is dè trend van het moment. Het boeket wordt op verschillende hoogtes gebonden en bestaat uit veel soorten bloemen in bonte kleuren.
€15,00
Incl. btw

Amsterdams boeket

Een Amsterdams boeket bestaat uit allemaal verschillende soorten bloemen in bonte kleuren en is gebonden op verschillende hoogtes. Een Amsterdams boeket bevat veel verschillende soorten bloemen en hierdoor krijg je een zeer vrolijk boeket, wat op dit moment heel erg in is. Het boeket kan in samenstelling verschillen qua bloemen, dit hangt af van de verkrijgbaarheid en het seizoen.  

Met maar liefst negen bloemenwinkels waarvan vijf in Amersfoort en vier de plaatsen: Leusden, Zeist, Eemnes en Apeldoorn zijn wij met recht de grootste bloemist van Amersfoort en omstreken. Wij kopen onze bloemen dan ook groots in op Bloemenveiling Aalsmeer en rechtstreeks bij verschillende kwekers. Zo zijn onze bloemen altijd betaalbaar en vers. 

Bloemen ophalen in filiaal naar keuze

Besteld u Amsterdams boeket vandaag vóór 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog voor u gemaakt en in een winkel naar keuze voor u klaargezet!

(Check voor ophalen op zon- en feestdagen graag even de openingstijden van het filiaal) 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »