Biedermeier rood

Biedermeier gestoken op oase met prachtige rode rozen, hypericum, eucalyptus en diverse andere bladmaterialen. Vandaag voor 14:00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd!
product-banner
€64,99
Incl. btw

Biedermeier rood.

Deze prachtige Biedermeier wordt op oase gestoken met prachtige rode rozen, hypericum, eucalyptus en diverse andere bladmaterialen. De biedermeier is in twee maten verkrijgbaar. Op de foto ziet u het grote formaat van 55cm doorsnede.

U kunt uw Biedermeier voorzien van een kaartje of een lint. Wilt u een lint aan uw Biedermeier, dan heeft u de keuze uit 3 kleuren. Het lint bestaat uit twee linten. Eén lint is voor een tekst (bv. Een lieve laatste groet). Het andere lint is voor de namen. Graag aangeven welke tekst u op lint 1 wilt en welke namen er op het tweede lint mogen.

Rouwboeket bezorgen in de regio Amersfoort

Ook uw rouwboeket kunt u door ons laten bezorgen. Heeft u speciale wensen omtrent het bezorgen van een rouwboeket, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen. Geeft u ook altijd de naam van de overledene en de datum en tijd van de uitvaart aan, zodat wij hier extra rekening mee kunnen houden.

Wij willen graag extra tijd besteden aan het maken van rouwbloemwerk en stellen het daarom zeer op prijs als uw bestelling rouwbloemwerk voor 14:00 uur bij ons binnen is. Wij zorgen er dan voor dat het rouwboeket vandaag nog bezorgd wordt voor maar een zeer scherp bezorgtarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Rouwboeket bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van een rouwboeket buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14:00 uur besteld, is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van een rouwboeket buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van een rouwboeket buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

 

De samenstelling van de bloemen kan afwijken van de afgebeelde en genoemde bloemen i.v.m. beschikbaarheid van de bloemen. Wijkt dit erg af, dan gaan we eerst met u in overleg en gaan we samen op zoek naar een passend alternatief.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »