Bloemenabonnement

Een bloemenabonnement is een super origineel geschenk wat bedoeld is om cadeau te geven aan bijvoorbeeld je moeder, oma of lieve vriendin. Het abonnement is verkrijgbaar in verschillende termijnen en frequenties, zodat het voor iedereen bereikbaar is.
product-banner
€75,00
Incl. btw

Bloemenabonnement

Een bloemenabonnement is een super origineel geschenk wat bedoeld is om cadeau te geven aan bijvoorbeeld je moeder, oma of lieve vriendin. Het abonnement is verkrijgbaar in verschillende termijnen en frequenties. Bij een Bloemenabonnement wordt er iedere week, 2 weken of maand voor de termijn naar keuze een boeket bezorgd bij degene voor wie het Bloemenabonnement bestemd is. Zodra het termijn afgelopen is vervalt het abonnement, dus niemand zit ergens aan vast. De prijzen zijn exclusief eenmalige bezorgkosten.

Wij bezorgen vanaf de door u gekozen bezorgdatum bij de ontvanger iedere keer een mooi boeket. De boeketten zullen variëren van kleur en stijl en seizoen. Heeft u hierbij speciale kleurwensen of bloemsoorten die er echt niet in verwerkt mogen worden, dan kunt u dit aangeven bij opmerkingen. 

Het bloemenabonnement gaat in op de eerste door u gekozen bezorgdatum en wordt iedere keer op die dag bezorgd. Wilt u of de ontvanger hierin wijzigen aanbrengen, dan kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen.


Bloemenabonnement is verkrijgbaar in de onderstaande termijnen en frequentie exclusief eenmalige bezorgkosten:

1 maand elke week een boeket t.w.v. €75,00
1 maand royaal elke week een boeket t.w.v. €100,00
3 maanden elke 2 weken een boeket en gratis vaas €150,00
6 maanden elke maand een boeket en gratis vaas €150,00
6 maanden elke 2 weken een boeket en gratis vaas €300,00
12 maanden iedere maand een boeket en gratis vaas €300,00

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »