Bloemensnijder

Bloemensnijder is het handige hulpje om de stelen van een prachtig gekregen boeket eenvoudig en goed schuin te kunnen afsnijden. De bloemensnijder wordt al bezorgd voor €4,99 in de regio Amersfoort.Vandaag voor 14.00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd!
product-banner
€4,99
Incl. btw

Bloemensnijder

Een superhandig hulpmiddel bij het schuin afsnijden van de stelen van een boeket. Je kan het boeket gewoon in tact houden en dan toch de stelen met de bloemensnijder schuin afsnijden. Zo kunt u eenvoudig en gemakkelijk extra lang genieten van uw gekregen bloemen.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u De Bloemensnijder vandaag 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt de Bloemensnijder door een eigen team van bezorgers met onze nieuwe bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »