Bloemenstripper

Bloemenstripper is een handig hulpmiddel om het overtollig blad en doorns te verwijderen van de stelen van de bloemen. Heel handig in combinatie met een bloemensnijder. De bloemenstripper wordt al bezorgd voor €4,99 in de regio Amersfoort.
€4,99
Incl. btw

Bloemenstripper

De bloemenstripper is een heel handig hulpmiddel bij het maken van een boeket. Je kan met de bloemenstripper eenvoudig overtollig blad en doorns verwijderen, zodat je makkelijker een boeket kan binden. Het is namelijk van belang dat als je een boeket op de vaas zet dat er geen blad in het water komt.

Gebruik de bloemenstripper samen met de bloemensnijder en het Kleintje Knip en u zult zien hoe gemakkelijk het wordt.

Bloemenstripper bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u de Bloemenstripper vandaag 14:00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt de Bloemenstripper door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »