Boeket donkere Pioenrozen

Boeket donkere Pioenrozen wordt al bezorgd voor €4,99 in de regio Amersfoort.Vandaag voor 14.00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd!
product-banner
€22,50
Incl. btw

Boeket donkere pioenrozen.

Boeket donkere pioenrozen bestaat uit prachtige mooie pioenrozen, gerbera's en vrouwenmantel. Het boeket donkere pioenrozen wordt verder aangevuld met diverse bladmaterialen, zodat het een mooi gemengd boeket wordt. Het boeket donkere pioenrozen is een prachtig boeket voor echte liefhebbers van pioenrozen. Wilt u een mooie passende vaas bij het boeket donkere pioenrozen bestellen, dan kunt u dit aanvinken bij de opties.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Boeket donkere Pioenrozen vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Boeket donkere Pioenrozen  door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »