Boeket gele rozen met groen

Boeket gele rozen met groen wordt al bezorgd voor €4,99 in de regio Amersfoort. Vandaag voor 14:00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd!
product-banner
€14,99
Incl. btw

Boeket gele rozen met groen.

Boeket gele rozen met groen bestaat uit gele kleinbloemige rozen. Het boeket wordt verder aangevuld met diverse bladmaterialen, zodat het een mooi gemengd boeket wordt. Boeket gele rozen met groen is een  boeket wat altijd in de smaak valt. Wilt u een mooie passende vaas bij Boeket gele rozen met groen bestellen, dan kunt u dit aanvinken bij de opties. 

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Boeket gele rozen met groen vandaag 14:00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Boeket gele rozen met groen door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14:00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »