Boeket Hortensia groen op groepen

Boeket Hortensia groen wordt al bezorgd voor €4,99 in de regio Amersfoort. Vandaag voor 14:00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd!
€17,99
Incl. btw

Boeket Hortensia groen

Boeket Hortensia groen bestaat o.a. uit prachtige witte avalanche rozen, witte Gerbera's en een mooie groene Hortensiabol. Boeket Hortensia groen wordt verder aangevuld met diverse bladmaterialen, zodat het een mooi modern gemengd boeket wordt. Boeket Hortensia groen is een heel mooi modern op groepen gemengd boeket en past in ieder inetrieur. Wilt u een mooie passende vaas bij het boeket Hortensia groen bestellen, dan kunt u dit aanvinken bij de opties.

Boeket bezorgen

Met maar liefst vijf bloemenwinkels in Amersfoort en drie de omliggende plaatsen; Leusden, Zeist, en Eemnes zijn wij met recht de grootste bloemist van Amersfoort en omstreken. Wij kopen onze bloemen dan ook groots in op Bloemenveiling Aalsmeer en rechtstreeks bij verschillende kwekers. Zo zijn onze bloemen altijd betaalbaar en vers. Onze boeketten worden op een centraal punt vervaardigd en van daaruit verstuurd.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Boeket Hortensia groen vandaag vóór 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het boeket Hortensia groen door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »