Boeket Hortensia roze

Boeket Hortensia roze wordt al bezorgd voor €4,99 in de regio Amersfoort. Vandaag voor 14:00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd!
product-banner
€19,99
Incl. btw

Boeket Hortensia roze

Boeket Hortensia roze bestaat o.a. uit prachtige roze Rozen, roze Gerbera's en een mooie Hortensiabol. Boeket Hortensia roze wordt verder aangevuld met diverse bladmaterialen, zodat het een mooi gemengd boeket wordt. Boeket Hortensia roze is een heel mooi tonend boeket en is een echte blikvanger. Wilt u een mooie passende vaas bij het boeket Hortensia roze bestellen, dan kunt u dit aanvinken bij de opties. 

Boeket bezorgen

Met maar liefst vijf bloemenwinkels in Amersfoort en vier in de omliggende plaatsen; Leusden, Woudenberg, Zeist, en Eemnes zijn wij met recht de grootste bloemist van Amersfoort en omstreken. Wij kopen onze bloemen dan ook groots in op Bloemenveiling Aalsmeer en rechtstreeks bij verschillende kwekers. Zo zijn onze bloemen altijd betaalbaar en vers. Onze boeketten worden op een centraal punt vervaardigd en van daaruit verstuurd.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Boeket Hortensia roze vandaag vóór 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het boeket in tas wit door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen boeket Hortensia roze in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag vóór 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »