Boeket in tas bont

Dit boeket wordt in een prachtige geschenkverpakking bezorgd! Boeket in tas Bont wordt al bezorgd voor €4,99 in de regio Amersfoort.
€19,99
Incl. btw

Boeket in tas bont.

Boeket in tas bont is een prachtig royaal tonend boeket. De verpakking zal de ontvanger zeker verwonderen. In het boeket tas bont zitten allerlei verschillende bloemen in verschillende kleuren en wordt verder aangevuld met diverse bladmaterialen, zodat het een prachtig gemengd boeket wordt. Bonte boeketten zijn helemaal trendy op dit moment. Wilt u echt indruk maken, dan zal dat met dit boeket zeker lukken.

Boeket bezorgen

Met maar liefst vijf bloemenwinkels in Amersfoort en drie in de omliggende plaatsen; Leusden, Zeist, en Eemnes zijn wij met recht de grootste bloemist van Amersfoort en omstreken. Wij kopen onze bloemen dan ook groots in op Bloemenveiling Aalsmeer en rechtstreeks bij verschillende kwekers. Zo zijn onze bloemen altijd betaalbaar en vers. Onze boeketten worden op een centraal punt vervaardigd en van daaruit verstuurd.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Boeket in tas bont vandaag vóór 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het boeket in tas bont door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »