Boeket in tas gemengde tulpen

Dit boeket wordt in een prachtige geschenkverpakking bezorgd! Boeket gemengde tulpen wordt al bezorgd voor € 4,99 in de regio Amersfoort.
product-banner
€19,99
Incl. btw

Boeket in tas gemengde tulpen

Boeket in tas gemengde tulpen is een prachtig vrolijk tonend boeket. De verpakking zal de ontvanger zeker verwonderen. In de boeket tas "gemengde tulpen" zitten allerlei verschillende tulpen in verschillende kleuren en wordt verder aangevuld met diverse bladmaterialen, zodat het een prachtig gemengd boeket wordt. Wilt u echt indruk maken, dan zal dat met dit boeket zeker lukken.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Gemengd boeket tulpen vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Gemengde boeket tulpen door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van € 4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van € 6,99.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »