Boeket Strelitzia

Boeket Strelitzia wordt al bezorgd voor €4,99 in de regio Amersfoort. Vandaag voor 14.00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd!
€29,99
Incl. btw

Boeket Strelizia

Boeket oranje bestaat uit prachtige Strelitzia's, oranje rozen, gerbera's, distels en lisianthus. Het boeket wordt verder aangevuld met diverse bladmaterialen, zodat het een mooi gemengd boeket wordt. Boeket Strelitzia  is een prachtig niet alledaags boeket met de tropische bloem Strelitzia in de hoogte erin verwerkt. Wilt u een mooie passende vaas bij Boeket Strelitzia bestellen, dan kunt u dit aanvinken bij de opties.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Boeket Strelitzia vandaag 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Boeket Strelitzia door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »