Boeket tulpen wit

Mooi boeket met witte tulpen, met stijlvol groen er tussen verwerkt. Vandaag voor 14.00 uur besteld wordt vandaag nog bezorgd!
product-banner
€12,99
Incl. btw

Boeket tulpen wit

Boeket tulpen wit bestaat uit vrolijke witte tulpen. Het boeket wordt verder aangevuld met diverse bladmaterialen, zodat het een mooi gemengd boeket wordt. Boeket tulpen wit is een prachtig boeket waar iedereen vrolijk van wordt. Wilt u een mooie passende vaas bij Boeket tulpen wit bestellen, dan kunt u dit aanvinken bij de opties.

Boeket tulpen wit kunt u dezelfde dag voor 14.00 uur bestellen en dan wordt deze vandaag nog in onze eigen regio bezorgd. Wilt u boeket tulpen wit laten bezorgen in een plaats buiten onze regio, dan geldt voor 14.00 uur besteld is de volgende dag bezorgd.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Boeket tulpen wit vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Boeket tulpen wit door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »