Boeket wit Edelopaal

Boeket wit Edelopaal wordt al bezorgd voor €4,99 in de regio Amersfoort.Vandaag voor 14.00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd!
€24,99
Incl. btw

Boeket wit Edelopaal

Boeket wit Edelopaal bestaat uit rozen, gerbera's, gipskruid, Lisianthus en leeuwenbekken. Het boeket wordt verder aangevuld met andere bladmaterialen, zodat het een mooi gemengd boeket wordt. Boeket wit Edelopaal is een prachtig boeket wat gegeven kan worden voor elke gelegenheid. Wilt u een mooie passende vaas bij Boeket wit Edelopaal bestellen, dan kunt u dit aanvinken bij de opties.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Boeket wit Edelopaal vandaag 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Boeket wit Edelopaal door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

 

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »