Bloemenabonnement

Geen producten gevonden...
Incl. btw

Een bloemenabonnement geven

Een bloemenabonnement is een super origineel geschenk wat bedoeld is om cadeau te geven aan bijvoorbeeld je moeder, oma of lieve vriendin. Het bloemenabonnement is verkrijgbaar in verschillende termijnen en frequenties. Bij een Bloemenabonnement wordt er iedere week, 2 weken of maand voor de termijn naar keuze een boeket bezorgd bij degene voor wie het Bloemenabonnement bestemd is. Zodra het termijn afgelopen is vervalt het bloemenabonnement, dus niemand zit ergens aan vast. Alleen de eerste keer moet er bezorgkosten betaald worden, voor de andere dagen zijn de kosten inclusief bezorgkosten.

Een bloemenabonnement bezorgen

Wij bezorgen vanaf de door u gekozen bezorgdatum bij de ontvanger iedere keer een mooi boeket. De boeketten zullen variëren van kleur en stijl en seizoen. Heeft u hierbij speciale kleurwensen of bloemsoorten die er echt niet in verwerkt mogen worden, dan kunt u dit aangeven bij opmerkingen.
 
Het bloemenabonnement gaat in op de eerste door u gekozen bezorgdatum en wordt iedere keer op die dag bezorgd. Wilt u of de ontvanger hierin wijzigingen aanbrengen, dan kunt u hiervoor altijd contact met ons opnemen.

Bezorgen binnen regio Amersfoort hanteren wij een zeer voordelig bezorgtarief van €4,99 en buiten de regio een bezorgtarief van €6,99. Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemenabonnementen formaten

Bloemenabonnement is verkrijgbaar in de onderstaande termijnen en frequentie exclusief eenmalige bezorgkosten:

1 maand elke week een boeket t.w.v. €75,00 
1 maand elke week een boeket en gratis vaas t.w.v. €100,00 
3 maanden elke 2 weken een boeket en gratis vaas t.w.v €150,00 
6 maanden elke maand een boeket exclusief en gratis vaas t.w.v. €150,00                     
6 maanden elke 2 weken een boeket en gratis vaas t.w.v. €300,00                             
12 maanden elke maand een boeket en gratis vaas t.w.v. €300,00 

Over ons

Met maar liefst vijf bloemenwinkels in Amersfoort en drie in de omliggende plaatsen; Leusden, Zeist en Eemnes zijn wij met recht de grootste bloemist van Amersfoort en omstreken. Wij kopen onze bloemen dan ook groots in op Bloemenveiling Aalsmeer en rechtstreeks bij verschillende kwekers. Zo zijn onze bloemen altijd betaalbaar en vers. Onze boeketten worden op een centraal punt vervaardigd en van daaruit verstuurd. Wij versturen onze bloemen door heel Nederland. Binnen regio Amersfoort versturen wij zelf de bloemen en buiten de regio Amersfoort kiezen wij zelf een lokale bloemist. Zo kunnen wij onze kwaliteit van de boeketten garanderen en krijgt de klant steeds dezelfde herkenbare kwaliteit.

 

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »