Bolchrysant in mand

Bolchrysant in mand wordt al bezorgd voor € 4,99 in de regio Amersfoort. Vandaag voor 14.00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd!
product-banner
€12,99
Incl. btw

Bolchrysant in mand

Deze prachtige Bolchrysant in mand is een prachtige, sterke herfstplant en staat in een neutrale rieten mand en is een cadeau wat bij iedereen in de smaak valt! De Bolchrysant is leuk voor bij de voordeur of op een terras of balkon. De bloemen en bladeren van de Bolchrysant zijn net een paraplu, daarom mag de plant ook water op de aarde krijgen wanneer het heeft geregend.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Bolchrysant in mand vandaag 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Bolchrysant in mand door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van € 4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »