Bucket of love

Dit is pas een binnenkomer! Voor uw allerliefste! De Bucket of love ♡ met prachtige rode Rhodos rozen wordt al bezorgd vanaf €4,99 in onze regio. Vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag nog bezorgd.
€59,99
Incl. btw

Bucket of love

Een zinken emmer met naar keuze 30, 40 of 50 prachtige rode Rhodos rozen! Met dit bloemencadeau maakt u zeker een statement. De emmer krijgt u van ons én de rozen zullen schuin aangesneden geleverd worden, dus meteen startklaar om neer te zetten. Wilt u een leuk bijpassend kaartje bestellen, dan kunt u dit aanvinken bij de opties. 

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u de Bucket of love vóór 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het de bucket of love door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99 (LET OP, de bucket of love kan alleen in onze eigen regio bezorgd worden!) 

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »