Druppel Gemengde Avalanche rozen

Een prachtig rouwstuk gestoken in de vorm van een druppel. Het bestellen van een rouwboeket wordt al voor €4,99 in de regio Amersfoort bezorgd. Vandaag voor 14:00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd!
product-banner
€84,99
Incl. btw

Druppel gemengde Avalanche rozen

Deze prachtige Druppel met gemengde Avalanche rozen wordt op oase gestoken met prachtige pastelkleurige  Avalanche rozen en diverse andere bladmaterialen. Druppel gemengde Avalanche rozen is verkrijgbaar in het formaat van ca. 80cm verkrijgbaar. 

U kunt uw Druppel met gemengde Avalanche rozen voorzien van een kaartje of een lint. Wilt u een lint aan uw Druppel Avalanche rozen, dan heeft u de keuze uit 3 kleuren. Het lint bestaat uit twee linten. Een lint is voor een tekst (bv. Een lieve laatste groet). Het andere lint is voor de namen. Graag aangeven welke tekst u op lint 1 wilt en welke namen er op het tweede lint mogen.

Rouwboeket bezorgen in de regio Amersfoort

Ook uw rouwboeket kunt u door ons laten bezorgen. Heeft u speciale wensen omtrent het bezorgen van een rouwboeket, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen. Geeft u ook altijd de naam van de overledene en de datum en tijd van de uitvaart aan, zodat wij hier extra rekening mee kunnen houden.

Wij willen graag extra tijd besteden aan het maken van rouwbloemwerk en stellen het daarom zeer op prijs als uw bestelling rouwbloemwerk voor 14.00 uur bij ons binnen is. Wij zorgen er dan voor dat het rouwboeket vandaag nog bezorgd wordt voor maar een zeer scherp bezorgtarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Rouwboeket bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van een rouwboeket buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld, is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van een rouwboeket buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van een rouwboeket buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »