Geboorteboeket meisje op groepen

Geboorteboeket meisje op groepen wordt al bezorgd voor €4,99 in de regio Amersfoort. Vandaag voor 14.00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd!
product-banner
€19,99
Incl. btw

Geboorteboeket meisje op groepen

Geboorteboeket meisje op groepen is een mooi op groepen gemengd boeket met o.a. roze rozen, roze gerbera's, anthurium, gipskruid roze en roze anjers en diverse bladmaterialen en een roze olifantje. Wilt u een mooie passende vaas bij geboorteboeket meisje op groepen bestellen, dan kunt u dit aanvinken bij de opties. 

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Geboorteboeket meisje op groepen vandaag 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Geboorteboeket meisje op groep door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »