Login webshop

Groothandel 

Van Beest bloemen en planten bestaat uit twee onderdelen, de winkels en de groothandel.

Van Beest groothandel koopt in voor de eigen bloemenwinkels, maar ook voor diverse tuincentra’s en andere bloemisten. Van Beest groothandel is gevestigd in Aalsmeer en koopt hier dagelijks bloemen en planten in. Naast de inkoop via de klok op Flora Holland Aalsmeer hebben wij connecties met diverse kwekers, waarmee wij rechtstreeks zaken doen. Ook verzorgen wij voor verschillende KOA (kopen op afstand) klanten de gehele logistieke afhandeling op de veiling, desgewenst met transport of ons eigen vervoer op de gewenste locatie bezorgd.  

Onderscheidend!

Waarin onderscheidt Van Beest groothandel zich t.o.v. andere bloemen- en plantengroothandels?

Wij kopen dagelijks in voor onze eigen bloemenwinkels. Hierdoor kijken onze inkopers door de bril van een bloemist. Wij kijken naar wat commercieel goede handel is en werken niet alleen ons 'inkooplijstje' af. Soms is een alternatief commercieel interessanter of kan een dag wachten een veel gunstiger inkoopprijs opleveren. Dit zal meer marge opleveren voor onze afnemers. Vanzelfsprekend zullen wij altijd de handel inkopen wat onze afnemers echt nodig hebben.

Binnen ons bedrijf hanteren wij korte lijnen en is er vaak direct contact vanaf de winkelvloer van onze afnemers met onze inkoopafdeling. Wij hebben sinds kort onze nieuwe webshop en app gelanceerd. Het is nu zelfs mogelijk om gemakkelijk te bestellen met je telefoon of tablet.

In onze webshop bieden wij ons dagelijkse verse aanbod bloemen en planten aan. Tevens hebben wij diverse koppelingen met leveranciers van o.a. plantenarrangementen en groenmaterialen. Kortom voor een compleet aanbod aansluitend op de wensen van een bloemist kun je bij Van Beest groothandel terecht.

Wilt u meer weten over onze diensten en producten? Neem dan contact op met:

Hendrik Mostert 06-30073412

Veiling

Groothandel
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »