Heartbox 'Liefs'

Leuke nieuwe trend: een hoedendoos met roze rozen, prachtige artisjok, gipskruid en hartjes. De ontvanger zal zeker verrast zijn met deze liefdevolle Heartbox!
€17,99
Incl. btw

Heartbox 'Liefs' 

Met dit mooie cadeau heb je een stijlvol en liefdevol cadeau. Het bestaat uit Rozen, hartjes, gerbera en wat groen in een mooi hoedendoosje! De bloemen zijn gestoken in oase. Het liefdevolle bloemengeschenk zegt meer dan 1000 woorden en zal zeker weten bij de ontvanger in de smaak vallen! De Heartbox met rozen heeft een doorsnede van 20 centimeter. 

Heartbox 'Liefs' bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u een Heartbox vandaag vóór 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! In de regio Amersfoort wordt het doosje door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Boeket bezorgen met speciale wensen

Heeft u andere vragen of wensen over een boeket bezorgen, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij kunnen naar wens, een ander boeket bezorgen, dan op de website te vinden is. Wij kunnen het boeket bezorgen met uw eigen wensen en aanpassingen. Zodra dit naar wens afgesproken is gaan wij het boeket bezorgen, zodat het geheel aan uw wensen voldoet.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »