Herfstartikelen

Geen producten gevonden...
Incl. btw

Herfstboeket bezorgen

Met maar liefst vier bloemenwinkels in Amersfoort en drie in de omliggende plaatsen; Leusden, Zeist, Eemnes en Hoogland zijn wij met recht de grootste bloemist van Amersfoort en omstreken. Wij kopen onze bloemen dan ook groots in op Bloemenveiling Aalsmeer en rechtstreeks bij verschillende kwekers. Zo zijn onze bloemen altijd betaalbaar en vers. Onze boeketten worden op een centraal punt vervaardigd en van daaruit verstuurd.

Herfstboeket bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u het Herfstboeket vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag al bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Herfstboeket door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Herfstboeket bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99. Door beschikbaarheid van bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto. De bloemist ter plaatse zal zijn uiterste best doen om het zo goed mogelijk op het bestelde Herfstboeket te laten lijken.

Herfstboeket of Herfststuk bezorgen met speciale wensen Heeft u andere vragen of wensen over een Herfstboeket bezorgen, dan kunt altijd telefonisch met ons contact opnemen. Wij kunnen naar wens een ander Herfstboeket bezorgen, dan op de website te vinden is. Wij kunnen het Herfstboeket bezorgen met uw eigen wensen en aanpassingen. Zodra dit naar wens is afgesproken gaan wij het Herfstboeket bezorgen, zodat het geheel aan uw wensen voldoet.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »