Hertshoorn in olijfgroene pot

Deze mooie Hertshoorn in olijfgroene pot, is een hele mooie, sfeervolle en hippe plant . Weer helemaal terug van weggeweest.
product-banner
€27,99
Incl. btw

Hertshoorn

De Hertshoorn is ook een varen en makkelijk in het onderhoud, echter hij staat liever niet in de volle zon. Verder is de Hertshoorn erg makkelijk te verzorgen. Er zit een prachtige olijfgroene keramiek pot (24 cm hoog) omheen. Een kant-en-klaar en origineel cadeau. Dit zal in ieder interieur of op elke werkplek mooi staan. 

LET OP voor bezorgen buiten de regio!!

Planten bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u een Hertshoorn vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt de Hertshoorn door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen en planten in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99. 

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen en planten bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen en planten buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen en planten buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen en planten buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99. 

LET OP! De pot kan buiten de regio afwijken van de getoonde foto!

Bloemen en planten bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen en planten bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen en planten? Zie bezorgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »