Hortensia blauw/paars in mand

Deze mooie hortensia blauw/paars in mand is een fleurige zeer populaire plant. De hortensia blauw/paars in mand kan binnen, maar ook buiten op een terras of een balkon gezet worden! Hortensia blauw in mand wordt al bezorgd vanaf €4,99 in heel Nederland.
product-banner
€17,50
Incl. btw

Hortensia in mand

Deze mooie hortensia in mand is een fleurige zeer populaire plant. De Hortensia in mand kan binnen, maar ook buiten op een terras of een balkon gezet worden!

Deze mooie hortensia in mand is een prachtige plant en staat in een neutrale rieten mand en is een cadeau wat bij velen in de smaak valt! De hortensia in mand kan ook eerst binnen neergezet worden en later in de tuin. De hortensia kan ook na de bloei in de tuin geplaatst worden, zodat deze volgend jaar weer terugkomt.

Boeket bezorgen

Met maar liefst vijf bloemenwinkels in Amersfoort en drie in de omliggende plaatsen; Leusden, Zeist, en Eemnes zijn wij met recht de grootste bloemist van Amersfoort en omstreken. Wij kopen onze bloemen dan ook groots in op Bloemenveiling Aalsmeer en rechtstreeks bij verschillende kwekers. Zo zijn onze bloemen altijd betaalbaar en vers. Onze boeketten worden op een centraal punt vervaardigd en van daaruit verstuurd.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Hortensia blauw/paars in mand vandaag vóór 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Hortensia blauw/paars in mand door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag vóór 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »