(K)anjerboeket

(K)anjerboeket is een sterk en mooi boeket wat met verschillende kleuren anjers wordt geschikt. Bestel dit (K)anjerboeket gemengd met een vaas en de ontvanger kan gelijk beginnen met genieten!
product-banner
€17,50
Incl. btw

(K)anjerboeket

(K)anjerboeket bestaat uit diverse kleuren mooie grote anjers en seizoensgebonden bloemen. Het boeket wordt verder aangevuld met diverse bladmaterialen, zodat het een mooi gemengd boeket wordt. (K)anjerboeket is een prachtig boeket, anjers zijn sterk en nog steeds erg geliefd. U kunt dit boeket geven voor elke gelegenheid. Als u 1 kleur anjers wilt, kunt u dat bij de opmerkingen aangeven. Wilt u een mooie passende vaas bij het (K)anjerboeket bestellen, dan kunt u dit aanvinken bij de opties. 

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u (K)anjerboeket vandaag 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het (K)anjerboeket door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van € 4,99.

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van € 6,99.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »