Kerst

Geen producten gevonden...
Incl. btw

Kerstboeket of kerststuk bezorgen

Met maar liefst vijf bloemenwinkels in Amersfoort en vierin de omliggende plaatsen; Leusden, Zeist, Eemnes en Hoogland zijn wij met recht de grootste bloemist van Amersfoort en omstreken. Wij kopen onze bloemen dan ook groots in op Bloemenveiling Aalsmeer en rechtstreeks bij verschillende kwekers. Zo zijn onze bloemen altijd betaalbaar en vers. Onze boeketten worden op een centraal punt vervaardigd en van daaruit verstuurd.

Kerstboeket of kerststuk bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u het kerstboeket of -stuk vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag al bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het kerstboeket of kerststuk door ons eigen team van bezorgers met onze bezorgbussen bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Kerstboeket of kerststuk bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van € 6,99. Helaas kunnen wij niet garanderen dat zij exact hetzelfde kerststuk kunnen maken zoals de foto's op onze webshop. De bloemist ter plaatse zal zijn uiterste best doen om het zo goed mogelijk op het bestelde kerststuk te laten lijken.

Kerstboeket of kerststuk bezorgen met speciale wensen

Heeft u andere vragen of wensen over een kerstboeket of kerststuk bezorgen, dan kunt altijd telefonisch met ons contact opnemen. Wij kunnen naar wens een ander kerstboeket of kerststuk bezorgen, dan op de website te vinden is. Wij kunnen het kerstboeket of kerststuk bezorgen met uw eigen wensen en aanpassingen. Zodra dit naar wens is afgesproken gaan wij het kerstboeket of kerststuk bezorgen, zodat het geheel aan uw wensen voldoet.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »