Kerststuk op plank groot

Kerststuk op plank is een luxe kerststuk op een rechthoekige plank op pootjes. Een verrassing om te ontvangen!
product-banner
€24,99
Incl. btw

Kerststuk op plank groot

Een mooi luxe kerststuk op een rechthoekige plank op pootjes. Door de mooie naturel look past dit kerststuk in ieder interieur. Kerststuk op plank groot is een super leuk cadeau en 46 x 21 cm groot. Kerststuk op plank groot bestaat uit verschillende soorten kerstgroen en is aangevuld met diverse kerstaccessoires zoals o.a. dennenappels, kleine kerstballetjes, waxinelichthouder en een hertje. Het stuk is lang houdbaar door de gebruikte materialen. 

Let op! Wilt u dit kerststuk buiten onze eigen regio laten bezorgen, zie dan hieronder bij bezorgen buiten de regio. 

Kerststuk bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u kerststuk op plank groot vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt de kerststuk op plank groot door een eigen team van bezorgers bezorgd. Wij bezorgen kerststuk op plank groot in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Kerststuk bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van kerststukken buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd!  Voor het bezorgen van kerststukken buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van kerststukken buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99. 

Let op!! Het kerststuk kan buiten de regio afwijken van de getoonde foto.

 

Kerststuk bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent een kerststuk bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »