Kerststuk rood winter

Kerststuk rood winter is een leuk kerststuk wat door de kleur meteen een gezellige kerstsfeer geeft. Zeker de moeite waard om iemand mee te verrassen!
product-banner
€17,50
Incl. btw

Kerststuk rood winter

Een kerststuk met een knipoog naar een gezellige wintersfeer, het hertje en de skies zijn een leuke toevoeging en geeft een gezellige kerstsfeer aan uw huis. Kerststuk rood winter is Ø 25 cm en bestaat uit verschillende soorten kerstgroen en is opgemaakt op een houten bord. Ook wordt het stuk aangevuld met diverse kerstaccessoires zoals o.a. dennenappels, kleine kerstballetjes, waxinelichthouder, een vaasje en leuke winteraccessoires. Het stuk is lang houdbaar door de gebruikte materialen. 

Let op! Wilt u dit kerststuk buiten onze eigen regio laten bezorgen, zie dan hieronder bij bezorgen buiten de regio. 

Kerststuk bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u kerststuk rood winter vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt de kerststuk rood winter door een eigen team van bezorgers bezorgd. Wij bezorgen kerststuk rood winter in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Kerststuk bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van kerststukken buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd!  Voor het bezorgen van kerststukken buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van kerststukken buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99. 

Let op!! Het kerststuk kan buiten de regio afwijken van de getoonde foto.

 

Kerststuk bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent een kerststuk bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »