Kerststuk op broodplank

Kerststuk op broodplank is een luxe kerststuk op een trendy broodplank. Leuk om cadeau te geven!
product-banner
€24,99
Incl. btw

Kerststuk op broodplank

Een luxe kerststuk op een trendy broodplank. Leuk voor in de keuken! Door de broodplank is dit een bijzondere versie van een kerststuk. Kerststuk op broodplank is een super leuk cadeau en 57 x 15,5 cm groot. Verder bestaat het kerststuk uit verschillende soorten kerstgroen en is aangevuld met diverse kerstaccessoires zoals o.a. dennenappels, kleine kerstballetjes, waxinelichthouder en leuk kaartje. Het stuk is lang houdbaar door de gebruikte materialen. 

Let op! Wilt u dit kerststuk buiten onze eigen regio laten bezorgen, zie dan hieronder bij bezorgen buiten de regio. 

Kerststuk bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u kerststuk op broodplank vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt de kerststuk op broodplank door een eigen team van bezorgers bezorgd. Wij bezorgen kerststuk op broodplank in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Kerststuk bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van kerststukken buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd!  Voor het bezorgen van kerststukken buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van kerststukken buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99. 

Let op!! Het kerststuk kan buiten de regio afwijken van de getoonde foto.

 

Kerststuk bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent een kerststuk bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »