Medinilla in witte sierpot

Deze prachtige Medinilla in witte sierpot is een heel trendy plant met een tropische uitstraling. Vandaag voor 14.00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd!
product-banner
€27,50
Incl. btw

Medinilla in witte sierpot

Deze prachtige Medinilla in witte sierpot heeft prachtige roze bloemen en staat in een neutrale witte aardewerk sierpot eromheen en is een cadeau wat bij iedereen in de smaak valt! De Medinilla in witte sierpot is een trendy plant wat heel mooi is om cadeau te geven. De Medinilla in witte sierpot past zowel in een traditioneel als in een modern interieur.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Medinilla vandaag 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Medinilla door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »