Orchidee in pot

Deze prachtige Orchidee in pot heeft minimaal 3 takken en staat in een neutrale witte aardewerk sierpot er omheen en is een cadeau wat bij iedereen in de smaak valt!
product-banner
€14,99
Incl. btw

Orchidee in pot

Deze prachtige Orchidee in pot heeft minimaal 3 takken en staat in een neutrale witte aardewerk sierpot eromheen en is een cadeau wat bij iedereen in de smaak valt! De Orchidee wit in pot is een cadeau wat in ieder interieur past. De Orchidee past zowel in een traditioneel als in een modern interieur.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u de Orchidee in pot vandaag 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt de Orchidee in pot door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »