Over ons

Dit zijn wij

Een warm familiebedrijf

Barry en Alice van Beest zijn eigenaren van Van Beest Bloemen en Planten, maar ook broer en zus en collega’s. Met ouders die een supermarkt en cadeauwinkel runden kun je stellen dat ondernemen met de paplepel is ingegoten. Barry is begonnen met een groothandel in bloemen en planten. Alice, werkte als meisje van 12 al regelmatig mee in de cadeauwinkel van hun ouders, waar ook veel bloemen werden verkocht. Een passie werd geboren.

Sinds 2009 zijn we officieel zakenpartners. Waarom wij zo goed kunnen samenwerken? Als broer en zus kan je alles tegen elkaar zeggen. Maar het belangrijkste is dat wij elkaar aanvullen. Barry runt onze groothandel, ik run onze winkels. We doen allebei iets anders, maar zitten al jaren in ‘het wereldje’. We kennen elkaars vak en kunnen daardoor elkaar onderbouwd bekritiseren. Zo houden we elkaar scherp 😉, zodat we altijd de juiste producten kunnen leveren aan de klanten. Want daar doen we het natuurlijk voor!

Complete bloemenwinkelketen

Wat ooit begon met een mooie winkel in Leusden is uitgegroeid tot een zelfstandige keten van negen bloemenwinkels in Midden-Nederland en Apeldoorn. Wij runnen onze eigen groothandel en bevoorraden onze eigen winkels. Wanneer wij groots inkopen op de Bloemenveiling Aalsmeer en rechtstreeks bij verschillende kwekers, kiezen we vaak voor bloemen van het seizoen. Zo houden we de kwaliteit hoog en de prijzen laag. Resultaat? Altijd 7-dagen vaasgarantie.

Bij ons draait het om de klanten en persoonlijk contact. Daarom hebben we geen webshop. We willen de mensen graag zien, helpen, iets bieden wat bij hun past. Met onze ruime openingstijden, de meeste winkels zijn ook op zondag geopend, zijn wij eigenlijk veel sneller dan het internet. Vandaag bezocht, vandaag gekocht. We zijn een echte inloopbloemist en willen dat mensen zich vrij voelen om rond te kijken. Onze deuren staan altijd open.

enorme keuze aan
kant-en-klaar-arrangementen

De kracht van Van Beest Bloemen en Planten zit hem in de enorme keuze aan kant-en-klaar-arrangementen, waaronder boeketten in alle kleuren en prijsklassen en een ruim assortiment plantenbakken voor binnen en buiten. Net even anders is ons bloemwerk in glas: een stijlvol cadeau voor als u iets bijzonders wilt geven. Elke dag weer maken onze verkoopmedewerkers aantrekkelijke nieuwe creaties voor ieder budget. Daarnaast draagt Van Beest Bloemen en Planten maatschappelijk verantwoord ondernemen een warm hart toe.

Dit zijn onze winkels

Dé cadeaukaart!

Een vers boeket, die mooie plant of toch dat leuke vaasje gevuld met bloemen? Als je niet kunt kiezen, geef dan een cadeaukaart. Daarmee zit je altijd goed. De ontvanger kan de kaart op een zelfgekozen moment in delen besteden in één van onze winkels.