Paasboeket geel

Paasboeket geel is een vrolijk boeket wat traditioneel geschikt wordt. Bestel dit mooie Paasboeket geel vandaag nog!
€15,00
Incl. btw

Paasboeket geel

Paasboeket geel bestaat uit diverse vrolijke, gele, groene en witte seizoensgebonden bloemen. Het boeket wordt verder aangevuld met diverse bladmaterialen en leuke paaseieren, zodat het een mooi gemengd boeket wordt. Paasboeket geel is een vrolijk traditioneel gemengd wat gegeven kan worden voor elke gelegenheid. Dit boeket kan eventueel met vaas besteld worden. 

Bloemen ophalen in de regio Amersfoort

Besteld u Paasboeket Geel vandaag 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog voor u gemaakt en kunt u het in bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Paasboeket Geel door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van € 4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »