Planten online

Geen producten gevonden...
Incl. btw

Planten bestellen

Ook kunt bij van Beest bloemen en planten uw planten online bestellen. Wij hebben een klein assortiment planten online verkrijgbaar. Heeft u andere wensen, dan kunt u altijd hierover telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Wij kunnen dan andere planten online aan u aanbieden en in overleg en indien beschikbaar deze planten in uw favoriete filiaal klaarzetten. 

Met maar liefst vijf bloemenwinkels in Amersfoort en vier in; Apeldoorn, Eemnes, Leusden en Zeist, zijn wij met recht de grootste bloemist van Amersfoort en omstreken. Wij kopen onze planten dan in op Bloemenveiling Aalsmeer en rechtstreeks bij verschillende kwekers. Zo zijn onze planten altijd betaalbaar en vers. 

Planten 

Besteld u een plant vandaag 14.00 uur, dan proberen we deze dezelfde dag nog voor u klaar te zetten.

Planten ophalen met speciale wensen

Heeft u andere vragen of wensen over planten bestellen, dan kunt altijd telefonisch met ons contact opnemen. Wij kunnen naar wens een andere plant regelen, dan op de website te vinden is. Wij kunnen de plant leveren met uw eigen wensen en aanpassingen. Zodra deze wensen zijn afgesproken regelen wij de de plant in de juiste winkel voor u klaarstaat.

(Check voor ophalen op zon- en feestdagen graag even de openingstijden van het filiaal) 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »