Planten online

Geen producten gevonden...
Incl. btw

Planten bezorgen

Ook kunt bij van Beest bloemen en planten uw planten online bestellen. Wij hebben een klein assortiment planten online verkrijgbaar. Heeft u andere wensen, dan kunt u altijd hierover telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Wij kunnen dan andere planten online aan u aanbieden en in overleg en indien beschikbaar deze planten online toch laten bezorgen.

Met maar liefst vijf bloemenwinkels in Amersfoort en drie in de omliggende plaatsen; Leusden, Zeist en Eemnes zijn wij met recht de grootste bloemist van Amersfoort en omstreken. Wij kopen onze planten dan in op Bloemenveiling Aalsmeer en rechtstreeks bij verschillende kwekers. Zo zijn onze planten altijd betaalbaar en vers. Onze planten worden vanuit centraal punt bezorgd.

Planten bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u een plant vandaag 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt de plant door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen planten in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Planten bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van planten buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van planten buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van planten buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99.

Planten bezorgen met speciale wensen

Heeft u andere vragen of wensen over planten bezorgen, dan kunt altijd telefonisch met ons contact opnemen. Wij kunnen naar wens een ander plant bezorgen, dan op de website te vinden is. Wij kunnen de plant bezorgen met uw eigen wensen en aanpassingen. Zodra deze wensen zijn afgesproken gaan wij de plant bezorgen.

Meer informatie over bezorgen van planten? Zie bezorgen.

 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »