Plukboeket roze inclusief vaas

Dit zijn dé boeketten op het moment. Verras iemand met deze hippe grote bos bloemen. Plukboeket roze mét vaas wordt al bezorgd vanaf €4,99 in heel Nederland. Vandaag vóór 14.00 uur besteld is vandaag nog bezorgd.
product-banner
€24,99
Incl. btw

Plukboeket roze met vaas

Dit prachtige Plukboeket roze bestaat uit diverse roze, paarse seizoensbloemen o.a. een mooie grote hortensia. Het boeket wordt verder aangevuld met diverse bladmaterialen, zodat het een mooi pluk boeket wordt. Plukboeket roze is net alsof je zelf het boeket hebt geplukt, deze soort boeketten worden op het moment enorm veel verkocht. Inclusief de mooie vaas!

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Plukboeket blauw/paars vandaag vóór 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Plukboeket roze door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag vóór 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »