Plukboeket roze

Plukboeket roze is een prachtig boeket wat geschikt wordt op verschillende hoogtes en soorten bloemen. Bestel Plukboeket roze met een vaas en de ontvanger kan gelijk beginnen met genieten!
€19,99
Incl. btw

Plukboeket roze  

Plukboeket roze bestaat uit diverse mooie roze, paarse en witte seizoensgebonden bloemen. Het boeket wordt verder aangevuld met diverse bladmaterialen, zodat het een mooi gemengd boeket wordt. Plukboeket roze is een prachtig boeket in de nu zo bekende 'pluk stijl' en wat gegeven kan worden voor elke gelegenheid. Wilt u een mooie passende vaas bij Plukboeket roze bestellen, dan kunt u dit aanvinken bij de opties.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Plukboeket roze vandaag 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt het Plukboeket roze door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van € 4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

 

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »