Rode rozen grootbloemig per stuk

Grootbloemig rode Rozen worden al bezorgd voor €4,99 in de regio Amersfoort. Grootbloemige rode Rozen vandaag voor 14:00 uur besteld, is vandaag nog bezorgd!
product-banner
€1,50
Incl. btw

Rode rozen grootbloemig

De Rode rozen grootbloemig kunt u vanaf 10 stuks bestellen. U kiest zelf het gewenste aantal rode rozen. Ook kunt u er nog een mooie grootbloemige witte roos aan toevoegen, de extra witte roos betekent; jij bent degene van wie ik hou, jij bent het voor mij. Rode rozen grootbloemig geef je voornamelijk voor een speciale gelegenheid. Wilt u een mooie passende vaas bij uw rode rozen grootbloemig bestellen, dan kunt u dit aanvinken bij de opties.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort

Besteld u Grootbloemige rode Rozen vandaag voor 14.00 uur, dan wordt het vandaag nog bezorgd!! (met uitzondering van zon- en feestdagen). In de regio Amersfoort wordt de Grootbloemige rode Rozen door een eigen team van bezorgers met onze bezorgbus bezorgd. Wij bezorgen bloemen in de regio Amersfoort voor een zeer scherp tarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsten eigen regio? Zie bezorgen.

Bloemen bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 14.00 uur besteld is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van bloemen buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99.

Bloemen bezorgen in de regio Amersfoort met speciale wensen?

Heeft u speciale wensen omtrent het bloemen bezorgen, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen.

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »