Rouwstukken

Geen producten gevonden...
Incl. btw

Rouwstuk bezorgen

U kunt uw rouwboeket voorzien van een kaartje of een lint. Wilt u een lint aan uw rouwboeket, dan heeft u de keuze uit 2 kleuren. Het lint bestaat uit twee slepen. Eén lint is voor een tekst (bv. Een lieve laatste groet)en de andere sleep is voor de namen. Graag aangeven welke tekst u op sleep 1 wil en welke namen er op het tweede sleep mogen. Wilt u een kaartje aan uw rouwboeket, dan heeft u de keuze uit een blanco kaartje, een kaartje met de tekst Rust zacht en een kaartje met de tekst Laatste groet.

Heeft u andere vragen of wensen over een rouwboeket bezorgen, dan kunt u altijd telefonisch met ons contact opnemen. Wij kunnen naar wens een ander rouwboeket bezorgen, dan op de website te vinden is.

Rouwstuk bezorgen in de regio Amersfoort

Ook uw rouwboeket kunt u door ons laten bezorgen. Heeft u speciale wensen omtrent het bezorgen van een rouwboeket, bijvoorbeeld een gewenste bezorgtijd, dan kunt u dit aangeven bij de bevestiging van uw bestelling bij opmerkingen. Geeft u ook altijd de naam van de overledene en de datum en tijd van de uitvaart aan, zodat wij hier extra rekening mee kunnen houden.

Wij willen graag extra tijd besteden aan het maken van rouwbloemwerk en stellen het daarom zeer op prijs als uw bestelling rouwbloemwerk voor 12.00 uur bij ons binnen is. Wij zorgen er dan voor dat het rouwboeket vandaag nog bezorgd wordt voor maar een zeer scherp bezorgtarief van €4,99

Meer informatie over de bezorgplaatsen eigen regio? Zie bezorgen.

Rouwstuk bezorgen buiten regio Amersfoort

Voor het bezorgen van een rouwboeket buiten de regio Amersfoort geldt ook vandaag voor 12:00 uur besteld, is vandaag al bezorgd! Voor het bezorgen van een rouwboeket buiten de regio Amersfoort maken wij gebruik van een netwerk van lokale bloemisten. Voor het bezorgen van een rouwboeket buiten de regio Amersfoort hanteren wij een bezorgtarief van €6,99

Meer informatie over bezorgen van bloemen? Zie bezorgen.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »