Rouwboeket op groepen

Rouwboeket op groepen is een mooi royaal tonend rouwboeket. Rouwboeket op groepen is ook in andere kleuren te bestellen.
€40,00
Incl. btw

Rouwboeket op groepen

Rouwboeket op groepen wordt zo gebonden dat u het boeket kan neerleggen bij of op de kist. In het boeket van de foto zitten rozen, lelies, gerbera's, ornitogalum, anthuriums, leeuwenbekken en diverse bladmaterialen.

De samenstelling van de bloemen kan afwijken van de afgebeelde en genoemde bloemen i.v.m. beschikbaarheid van de bloemen. Wijkt dit erg af, dan gaan we eerst met u in overleg en zoeken we samen naar een passend alternatief.

U kunt rouwboeket op groepen voorzien van een kaartje.

Rouwboeket ophalen in filiaal naar keuze

Wij willen graag extra tijd besteden aan het maken van rouwbloemwerk en stellen het daarom zeer op prijs als uw bestelling rouwbloemwerk ruim vóór 14.00 uur bij ons binnen is.

Wij zorgen er dan voor dat het rouwboeket vandaag nog voor u klaar staat in één van onze winkels. (Met uitzondering van zon- en feestdagen).

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »