Rouwboeket Plukbloemen

Rouwboeket Plukbloemen is een mooi rouwboeket gevuld met plukbloemen. Het bestaat uit veel verschillende bloemsoorten en wat bladmateriaal.
€35,00
Incl. btw

Rouwboeket Plukbloemen

Rouwboeket Plukbloemen wordt zo gebonden dat u het boeket kan neerleggen bij of op de kist. Het boeket bestaat uit veel verschillende bloemen en is alleen is deze bonte kleuren te verkrijgen. Een mooi stijlvol rouwboeket in de 'plukstijl' die nu zoveel gebruikt wordt.

De samenstelling van de bloemen kan afwijken van de afgebeelde en genoemde bloemen i.v.m. beschikbaarheid van de bloemen. Wijkt dit erg af, dan gaan we eerst met u in overleg en zoeken we samen naar een passend alternatief.

U kunt Rouwboeket Plukbloemen voorzien van een kaartje.

Rouwboeket ophalen in filiaal naar keuze

Wij willen graag extra tijd besteden aan het maken van rouwbloemwerk en stellen het daarom zeer op prijs als uw bestelling rouwbloemwerk ruim vóór 14.00 uur bij ons binnen is.

Wij zorgen er dan voor dat het rouwboeket vandaag nog voor u klaar staat in één van onze winkels. (Met uitzondering van zon- en feestdagen).

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »