Rouwboeket luxe rozen

Rouwboeket luxe rozen is een mooi gevuld rouwboeket. Rouwboeket luxe rozen is in diverse kleuren rozen te bestellen. U kunt de kleur van uw keuze bij opties selecteren.
€100,00
Incl. btw

Rouwboeket luxe rozen

Rouwboeket luxe rozen wordt zo gebonden dat u het boeket kan neerleggen bij of op de kist. In het boeket van de afgebeelde foto zitten luxe rozen, eucalyptus, asparagus en andere bladmaterialen.

U kunt rouwboeket luxe rozen voorzien van een kaartje. 

De samenstelling van de bloemen kan afwijken van de afgebeelde en genoemde bloemen i.v.m. beschikbaarheid van de bloemen. Wijkt dit erg af, dan gaan we eerst met u in overleg en zoeken we samen naar een passend alternatief maar het zal ten alle tijden in dezelfde stijl zijn.

Rouwboeket ophalen in filiaal naar keuze

Wij willen graag extra tijd besteden aan het maken van rouwbloemwerk en stellen het daarom zeer op prijs als uw bestelling rouwbloemwerk ruim vóór 14.00 uur bij ons binnen is.

Wij zorgen er dan voor dat het rouwboeket vandaag nog voor u klaar staat in één van onze winkels. (Met uitzondering van zon- en feestdagen).

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »